Vad mina elever säger

Här är ett urval av citat från några av mina elever under årens lopp

 • Hedda Aulin, Stud. Projekt/sång

  "Min redovisning gick jätte bra! Jag var knappt nervös alls! Förstår egentligen inte hur det kom sig, för när jag övade inför fem personer var jag jätte nervös, men när jag sen på riktigt skulle sjunga inför 500 var det som att jag aldrig gjort något annat! Det kändes hur kul som helst! Tack för din hjälp!"
 • Lena Kay

  "Som alltid lika inspirerande och gör att man går därifrån lätt och glad! Jag vet att jag har mycket mer inuti och förstår att det handlar mycket om att "koppla bort" hjärnan och duktighetssyndromet, och gå på känsla. Jag har blivit mycket friare och det är så härligt! Tack till någon eller någonting att jag fick chansen att lära mig hos dig!"
 • Therése Neaime, Artist, Singer/Songwriter

  “One of the best vocal teachers in Sweden!"
 • Cornelia von Bargen, Sångerska i Backslide

  "Gud vilken underbar och härlig människa du är! En sådan sprudlande inspirationskälla du är! Vilket proffs du är! Du kan verkligen både proffsigt och pedagogiskt tala om hur allt hänger ihop, och jag är lyrisk! Ska bli så kul att börja träna mer målmedvetet med givna kunskaper, så att jag kan maximera mig själv som både sångare och person! Vad häftigt!!"
 • Daniel Risman, Mr Dannyman – trollkarl

  "Jag har verkligen haft användning för kunskaperna vid ett flertal tillfällen"
 • Fanny Forsberg, PhD. Stockholms Universitet

  "Jag har lärt mig mycket, både om hur jag kan kontrollera det rent fysiska med andningen, men också mentalt fokus och vikten av förberedelse. Tack för allt stöd!"
 • I. Vrabel, Försäkringskassan Stockholm City

  "Tack för den underbara eftermiddagen! Mina kollegor var väldigt, väldigt nöjda. De var fascinerade av din prestation och din positiva och glada utstrålning. Jag gjorde ett bra val, när jag valde Dig som körledare".
 • Ingrid, sångelev från Lycksele

  "Tack för idag! Efter varje sång-coachlektion känner jag mig så glad när jag sitter på väg hem. Du kan verkligen peppa och få en att börja tro på sig själv. Du är en god ambassadör för det yrke du representerar".
 • Linn Hansen, Stud. Retorik, Södertörnshögskola

  "Du var verkligen en energi spridare! Jag höll mitt tal om hur vi kan stärka vårat ethos (talarens karaktär) med hjälp av andning, och det gick och kändes väldigt bra. Åhörarna fick också prova några av de tips jag fick av dig, och det blev väldigt uppskattat!"
 • Linnéa Wagnås, Stud. Musik/drama

  "Jag har tagit toner de senaste dagarna och jag tror knappt det är sant, att det är min röst. Den har blivit så stark och jag känner att luften kommer från något annat ställe än i vanliga fall. Positivt som attans! Jag har redan uppträtt och det gick jättebra! Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv! Tack för alla tips som fått mig att utvecklas såhär hittills"
 • Victoria Lindqvist, Stud. Uppsala Universitet

  "Hade nästan gett upp hoppet när jag bestämde mig för att ge det en sista chans, två gånger hos Cecilia gav mig mer än två år hos logoped. Är inte längre hes och rösten känns inte längre lika ansträngd vilket stärkt min livslust enormt. Hennes entusiasm och övningar har inte bara hjälpt mig för mina röstproblem utan även hållning och uthållighet vid träning har förbättrats. Stort tack!"
 • Mamma Eva

  "Min dotter kom in på musiklinje med sång som instrument och jag vill tacka dig för din inspiration så att detta blev möjligt på så kort tid!!!"
 • Niklas Skerfving, Projektledare, WSP Group

  "Efter coaching hos dig har jag fått flera spontana kommentarer om att jag verkar lugn och att jag når ut och hörs bättre än förut. Jag har dessutom märkt att det har gett mycket även på andra plan. Tack!"
 • Georg Severien, Chef och fritidsrockare

  "Rösten har fått en ny klang och redan efter ett par tillfällen märkte jag en tydlig förbättring när jag talade inför större grupper. Jag har hittat nivåer i röstläget som jag inte varit i närheten av tidigare. Jag har fått de verktyg som behövs i mitt arbete såsom i mitt fritidsintresse. Det innebär också att min självkänsla har stärkts betydligt!"
 • Daniel Broman, Sångare, låtskrivare och författare

  ”Tack igen för idag, för all suverän sång-coaching! Jag har fått enormt bra hjälp hos dig!”.
 • Lisa, Föreläsare

  "Nu kan jag använda min röst mycket bättre när jag föreläser och jag har även fått starkare och mer klang i rösten".
 • Lina, musiker/sångerska från annan ort

  "Jag ville bara tacka för dina fina råd som du gav mig om hur jag skulle gå tillväga för att få rösten tillbaka efter sjukdom innan mitt jobb skulle dra igång. Det fungerade super och min röst var tillbaka på nolltid. Nu ska jag få komma tillbaka imorgon för att spela in en egen låt och prova några andra låtar. Du är en fantastisk sång och röstcoach/pedagog och jag hoppas att jag någon dag ska få komma till dig och lära mig mer. Ett stort tack!"
 • Kristina, klassisk körsångerska

  "Jag fick hjälp av dig för många år sedan och du gjorde nåt stort med mig, du talade om för mig att jag hade en stor röst bakom den lilla, som jag sa att jag hade. Det har varit guld värt för mig genom åren! Jag vågar ta för mig mera idag än innan jag träffade dig!!"
 • Maria Olsson, Nybörjare som vill sjunga mer

  "Att sjunga hos dig och sedan träna hemma med sånglektionerna online var absolut det bästa jag gjort för min röst. Har utvecklats otroligt mycket och det är roligt att sjunga igen!!"
 • Maria Widman med väninnan Agneta som håller med

  " Tack för en inspirerande och välbehövlig sångkurs! Trots trötthet, oro och att jag inte trodde jag hade någon röst, fick jag en sådan energi och upplyft som höll i sig ett bra tag efter också! Tur att jag har flera inbokade tillfällen säger jag bara".

Gospelverkstad 2 September 2020

jumping people1

Sjung Gospel för att det är kul!

Är du sugen på att kicka igång rösten och sjunga för din egen skull,  få lite inspiration och samtidigt prova dina röstresurser, då är detta perfekt för dig!    

Inga förkunskaper krävs!

När:  Onsdag 2/9 kl. 17.30-19.30                                                                                           

Var: Skeppar Karls Salong, Baldersgatan 7B, 114 27 Stockholm

 • Vi går igenom hur du andas och får kontroll på din luft.
 • Vi tränar på att få igång det som kallas magstöd, var det sitter och hur det känns.
 • Vi går vidare med olika röst och sångövningar för att värma upp vårt instrument-rösten och för att du ska bli medveten om vad som finns ”därinne” och hitta kraften lättare.

Du får veta vilka sånger som blir aktuella i förväg och vi kommer bara att sjunga välkända gospels.

Material på det vi ska sjunga samt annan info skickas via mail i förväg och pianist ackompanjerar.

Du kan anmäla dig till denna härliga kurs fram till 14/8 och priset är 895 kr per person och är ni två betalar ni 800 kr per person.

Betalning sker till Bg vid din anmälan eller senast 30/8.

Obs! Anmälan är bindande men blir du sjuk kan du överlåta din plats till någon annan utan extra kostnad.

Denna gospleverkstad startar inte om färre än 5 anmälningar.

Varmt välkommen HITmed din bokning eller frågor!

Varmt välkommen!

Sångkurs för Alla i liten grupp

people in circle1

Detta är en sångkurs för Alla som vill hitta Mer av rösten och sjunga ut! 

Är du sugen på att prova att sjunga för din egen skull men har kanske inte riktigt haft möjlighet eller vågat förut, då är detta perfekt för dig! 

Vi träffas vid 4 tillfällen under terminen så att även du som upplever att du egentligen inte har tid, också har en möjlighet att sjunga.

För dig som sjungit lite förut-fortsättare.  Du behöver inte kunna läsa noter!

Vi startar  V. 37 och är max 10 personer! 

När: Onsdagar                                                    

Datum: 9/9, 7/10, 4/11, 2/12            

Tid: Kl. 19-20   

Var: Skeppar Karls Salong, Baldersgatan 7B, 114 27 Stockholm

 • Du kommer att lära dig mycket om din röst genom de olika övningar som vi gör tillsammans för att få igång både kropp och röst.
 • Du kommer att lära dig grundläggande teknik för att du ska kunna sjunga lättare och få rösten att hålla bättre.
 • Vi gör andnings och avslappningsövningar och går igenom röstvård-röstergonomi.
 • Du lär dig mer om din röst och hur du kan förbättra den och våga mer, tillsammans med andra.
 • Vi får besök av bluessångerskan Caroline Williams som ger oss lite tips och gör roliga övningar inom bluesen, och vi sjunger också blues förstås.
 • Vi kommer att jobba med stämmor och hur du kan tolka en låt.
 • Du får även en möjlighet att sjunga solo om du vill.

Vi börjar varje tillfälle med uppvärmning av rösten på olika sätt med roliga sång- och rörelseövningar för att få igång andning, magstöd, register och hela kroppen.

Vi kommer bara att sjunga välkända låtar inom pop, rock, schlager, visa, blues och en och annan gospel. 

Sång är friskvård för både kropp och själ och det kommer du att märka!

Fokus på denna kurs är att det ska vara ROLIGT och att du ska få en paus i vardagen samtidigt som du lär dig sjunga och använda rösten bättre!

Du får mer info i förväg inför våra träffar och texterna skickas hem till dig via mail för utskrift.

Varför inte gå på denna kurs tillsammans med en kompis eller partner? Väldigt roligt att göra ihop med någon man gillar!

Priset för 4 tillfällen är 1 695 kr/person och är ni 2 betalar ni 1 595 kr/person. Anmälan fram till 18/8 och betalning sker vi din anmälan till Bg eller senast 2/9!

Anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till någon annan om du blir sjuk.

Kursen startar inte om färre än 7 anmälningar.

Varmt välkommen HIT med din fråga och bokning! Berätta lite om din sångbakgrund när du anmäler dig så att vi kan lägga upp kursen på allra bästa sätt. 

  

Sångkurs Alla-Kansjunga i liten grupp

happy people1 

För dig som vill sjunga men aldrig tyckt att du har haft tid eller kanske inte vågat förut.

Här kan du få både glädje och inspiration i stora doser!

För nybörjare-badrumssångare 

Inga förkunskaper krävs!  Stor lokal med utrymme för alla.   

Kursen vänder sig till dig som vill utveckla din sångröst men aldrig har sjungit förut eller bara sjungit lite och vi träffas 4 tillfällen under terminen.

Max 10 personer är välkomna till dessa härliga sångtillfällen och kursen startar inte om färre än 7 anmälningar.            

När: Onsdagar

Datum: 9/9, 7/10, 4/11, 2/12

Tid: kl. 17.30-18.30                                                                                       

Plats: Skeppar Karls Salong, Baldersgatan 7B, 114 27 Stockholm

Oavsett vad som gäller för dig så har du nu chansen att prova på en inspirerande och lärorik stund tillsammans med andra i samma situation, där du har möjlighet att hitta just dina inneboende resurser och få inspiration.

 • Vi går igenom hur du andas och får kontroll på din luft.
 • Vi tränar på att få igång det som kallas magstöd, var det sitter och hur det känns.
 • Vi jobbar med hållning, balans och rörelse för att du ska lägga märke till hur det påverkar luft och ljud.
 • Vi går vidare med olika röst och sångövningar för att värma upp vårt instrument och för att du ska bli medvetna om vad som finns ”därinne”.
 • Vi provar även att jobba med rytm, dynamik, hur man kan tolka en låt och sjunger bara välkända sånger tillsammans.
 • Du behöver inte ha någon notkunskap!

Du får veta vilka sånger som blir aktuella i förväg och vi kommer att sjunga visa. pop, rock, blues och gospel.

Röstvård/röstergonomi ingår.

Material på det vi ska sjunga samt annan info skickas via mail i förväg inför varje tillfälle och pianist ackompanjerar.

Bluessångerskan Caroline Williams kommer och bjuder oss på några roliga övningar och ni får prova hur det är att sjunga lite blues. Detta brukar vara både roligt och uppskattat!

Du kan anmäla dig till denna härliga kurs fram till 18/8 och priset är 1 695 kr per person och är ni två betalar ni 1 595 kr per person.

Betalning sker till Bg vid din anmälan eller senast 2/9.

Obs! Anmälan är bindande men blir du sjuk kan du överlåta din plats till någon annan utan extra kostnad.

Varmt välkommen HIT med din bokning eller frågor!

 

 

 

  

Online sånglektioner - Sjung hemma när du vill

man singing in microphone1

Vill du sjunga och utveckla din röst lite mer på egen hand kan du ta sånglektioner online!

Övningarna dig som är badrumssångare, nybörjare, dig med scenskräck, proffs eller som vill kicka igång rösten igen efter ett uppehåll.

I dessa virustider har du alltså möjlighet att sjunga även hemma, perfekt för dig som vill utveckla din sång!

För att läsa mer om sånglektioner online och/eller boka klicka här!

Varmt välkommen!

 

Skype lektioner

Du kan också få röstcoachning via Skype.

För att boka klickar du HÄR och skriver in vad du har för behov och vad du vill utveckla mer av.

Välkommen!

 

 

Nyhetsbrev

För erbjudanden till dig som vill sjunga eller träna rösten!

Vill du ta lektioner eller gå en kurs?

Kanske boka solosång & musik?

Kontakta oss direkt här så svarar vi så fort vi kan!

1000 tecken kvar