Alla Kansjunga - Överraskning på personaldag

Kunden ville ha en rolig aktivitet som avslutning på personaldagen och inför julmiddagen som var bokad efteråt.

Låtarna som skulle sjungas hade valts i förväg och denna gång var det pop, schlager och rock som gällde.

Arbetskamraterna visste inget om detta i förväg och trodde att de själva skulle bli underhållna när de såg keaboardet som vi ställt upp, men var helt med på noterna när de förstod att de själva skulle sjunga. Glatt förvånande och lite läskigt kändes det förstås innan vi började.

Efter en kort presentation och uppvärmning var det dags att sjunga och ALLA var med och sjöng så att det stod härliga till! Här fanns resurser! Trallande gick de sedan vidare till sin middag och stämningen var väldigt uppsluppen.

Bokaren uttryckte sig såhär; "Ni är ju helt fantasktiska och det märks att ni jobbat länge med det här för ni är så samspelta, bjuder på er själva och har kul" Det här vill vi göra om!

Vi tackar för detta fina betyg!

Röstworkshop & Alla-Kansjunga körsång

Kunden beställde en röstworkshop och ville också sjunga Alla-Kankör.

Efter en intensiv planeringsdag med sina säljare inleddes en röstworkshop där man fick lära sig lite mer om den egna rösten och hur det går att få den att hålla bättre i kontakter med kunder i första hand men även privat.

Vi gick igenom röstvård, hur man kan använda sitt magstöd lättare vid tal och värmde också upp med  bra och roliga tungvrickare till allas förtjusning.

Efter detta skulle det sjungas körsång och låtarna man valt var både inom pop och rockgenren. Eftersom deltagarna kom från olika delar av Europa hölls denna aktivitet på engelska.

När alla sjungit sig varma och glada fanns tid för frågor och funderingar kring rösten och därefter väntande en fin middag som avslutning på denna dag.

Kunden var mer än nöjd med denna dag och det är vi förstås väldigt glada över!

 

 

 

Körslag som avslutning på planeringsdagar

Kunden hade beställt ett körslag som avlutning på en planeringsvecka för chefer inom kommunen där många inte kände varandra sedan förut.

Detta var en överraskning och endast de som hade hand om planeringen samt utvalda extra körledare visste om aktiviteten.

Låtval, texter och extra körledare bestämdes redan i förväg och grupperna var också klara utefter hur de hade jobbat under veckan.

Alla låtar var välkända för alla.

Låtarna lottades ut och vi började värma upp rösterna med enkla roliga övningar.

Varje grupp gick iväg och tränade själva på sin låt en stund medan en i taget fick gå igenom med Cecilia och pianist för att finputsa och eventuellt göra liten enkel koreografi. 

Alla var väldigt engagerade i detta!

Låtarna var hemliga för de andra deltagarna så de var väldigt nyfikna på varandra.

En delikat middag serverades efter detta med tillhörande tal och efter förrätten sjöngs två låtar och efter varmrätten sjöngs de andra.

Poängsättning skedde där alla satte sina poäng i färdigtryckta formulär som kunden ordnat innan. Poängen räknades ut av speciellt utvalda personer.

Vinnaren utsågs och framförde sin låt igen till allas jubel!

Priser delades ut till alla deltagare.

En mycket trevlig, rolig och inspirerande avlutning på en intensiv vecka!

Körsång på jobbet

Kunden ville ha en rolig aktivitet som teambuildning och inspiration för sina medarbetare under en hel termin så de bokade en Alla-Kanjunga körsång.

Varannan måndag mellan kl. 17-18 kom jag med pianist till företaget för att sjunga med dem.

Vi började med uppvärmning av rösten med olika roliga och bra övningar för att sedan gå vidare med de låtar vi bestämt i förväg.

Tips om vilka låtar som skulle sjungas hade vi redan mailat och kommit överrens om. I detta företag fanns flera personer som hade egna förslag.

En låtlista sattes ihop och inför varje tillfälle mailades de ut i förväg för utskrift. 

Denna grupp var intresserad av att träna på lite stämmor vilket vi också gjorde på vissa låtar. 

Det sjöngs alltifrån pop, rock, gospel, soul och visa.

Aktiviteten blev väldigt uppskattad och medarbetarna framförde de inövade låtarna på personalfesten till allas förtjusning!

 

Körsång-Körslag

Kunden ville ha ett körslag på sin kickoff.

Denna gång delades grupperna in redan någon vecka innan och varje grupp hade sin egen körledare som de valt tidigare.

Grupperna fick veta vad de skulle sjunga och texter delades ut så att alla skulle få en chans att träna lite därhemma. De fyra grupperna som hade bestämt sig för att sjunga välbekanta låtar inom pop, rock, schlager och visa.

För att höja stämningen ytterligare hade man valt att klä ut sig för passande genre vilket resulterade i både svandun, paljetter och skinpajer. Ingen visste vad de andra grupperna skulle framföra eller hur de såg ut.

Efter gemensam uppvärmning fick alla gå till sin respektive grupp där repetitionen fortgick lite i smyg och koreografin de valt tränades in.

Alla fick tid med mig och pianist för att finputsa inför framträdandet och få feedback.

Därefter var det dags att sjunga sina låtar, en grupp i taget, till stort jubel! Poäng sattes gruppvis och flest poäng vann äran att framföra sin låt igen.

En mycket inspirerande och rolig kväll som fortsatte med middag och dans ända in på småtimmarna!

Inspiration, hälsa och körsång

Detta hände under en eftermiddag i oktober.

Kunden beställde en inspiration, hälso- och körsångseftermiddag för sina chefer och anställda.Detta var en överraskning efter en lång konferensdag, då man tyckte att det vore positivt med lite teamträning i form av körsång eftersom många inte kände varandra sedan förut.

Vi började med olika andnings- och röstövningar för att hitta "kroppen" och stödet. Stämningen blev snabbt väldigt uppsluppen, och många kunde direkt känna hur de kunde använda sin röst bättre. Vi gjorde sedan uppvärmning med enkla sångskalor och gick igenom sången vi bestämt i förväg.

Eftersom åldersspannet var väldigt brett så hade man valt en sång som alla kunde känna igen, i pop genren.

I denna grupp fanns många som var körsångare sedan förut men de flesta var ovana sångare. Alla kunde bida med sin röst på ett härligt sätt utifrån sina egna förutsättningar.

Sången spelades in och skickades sedan till ansvarig, för att skickas vidare till att alla så att de skulle få ett minne av denna dag.

Ett roligt minne av en inspirerande dag! Kunden var jättenöjd.

  • 1
  • 2

Håll kontakten Med oss

För erbjudanden till körevent, kickoff, teambuildning, konferens, personalutveckling och annat kul

Är du intresserad av vad vi kan göra FÖR ER?

Kontakta oss direkt här så svarar vi så fort vi kan!

1000 tecken kvar