Några röster från elever

shouting girl1

"Min redovisning gick jätte bra! Jag var knappt nervös alls! Förstår egentligen inte hur det kom sig, för när jag övade inför fem personer var jag jätte nervös, men när jag sen på riktigt skulle sjunga inför 500 var det som att jag aldrig gjort något annat! Det kändes hur kul som helst! Tack för din hjälp!"

Hedda Aulin, Stud. Projekt/sång

 

"Som alltid lika inspirerande och gör att man går därifrån lätt och glad! Jag vet att jag har mycket mer inuti och förstår att det handlar mycket om att "koppla bort" hjärnan och duktighetssyndromet, och gå på känsla. Jag har blivit mycket friare och det är så härligt! Tack till någon eller någonting att jag fick chansen att lära mig hos dig!"

Lena Kay

 

" Den bästa sångpedagogen  jag har träffat! Fick ur mig mer röst och toner än någonsin förr!!"

E-L Haraldsson

 

“One of the best vocal teachers in Sweden!"

Therése Neaime, Artist, Singer/Songwriter

 

"Gud vilken underbar och härlig människa du är! En sådan sprudlande inspirationskälla du är!

Vilket proffs du är! Du kan verkligen både proffsigt och pedagogiskt tala om hur allt hänger ihop, och jag är lyrisk!  

Ska bli så kul att börja träna mer målmedvetet med givna kunskaper, så att jag kan maximera mig själv som både sångare och person! Vad häftigt!!

Cornelia von Bargen, Sångerska i Backslide

 

" Tack för en inspirerande och välbehövlig sångkurs! Trots trötthet, oro och att jag inte trodde jag hade någon röst, fick jag en sådan energi och upplyft som höll i sig ett bra tag efter också! Tur att jag har flera inbokade tillfällen säger jag bara".

Maria Widman med väninnan Agneta som håller med

 

"Jag har verkligen haft användning för kunskaperna vid ett flertal tillfällen"
Daniel Risman, Mr Dannyman – trollkarl

 

"Jag har lärt mig mycket, både om hur jag kan kontrollera det rent fysiska med andningen, men också mentalt fokus och vikten av förberedelse. Tack för allt stöd!"
Fanny Forsberg, PhD. Stockholms Universitet

 

"Tack för den underbara eftermiddagen! Mina kollegor var väldigt, väldigt nöjda. De var fascinerade av din prestation och din positiva och glada utstrålning. Jag gjorde ett bra val, när jag valde Dig som körledare".

I. Vrabel, Försäkringskassan Stockholm City

 

"Tack för idag! Efter varje sång-coachlektion känner jag mig så glad när jag sitter på väg hem. Du kan verkligen peppa och få en att börja tro på sig själv.  Du är en god ambassadör för det yrke du representerar".

Ingrid, sångelev från Lycksele

 

"Du var verkligen en energi spridare! Jag höll mitt tal om hur vi kan stärka vårat ethos (talarens karaktär) med hjälp av andning, och det gick och kändes väldigt bra. Åhörarna fick också prova några av de tips jag fick av dig, och det blev väldigt uppskattat!"
Linn Hansen, Stud. Retorik, Södertörnshögskola

 

"Jag har tagit toner de senaste dagarna och jag tror knappt det är sant, att det är min röst. Den har blivit så stark och jag känner att luften kommer från något annat ställe än i vanliga fall. Positivt som attans! Jag har redan uppträtt och det gick jättebra! Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv! Tack för alla tips som fått mig att utvecklas såhär hittills"
Linnéa Wagnås, Stud. Musik/drama

 

"Hade nästan gett upp hoppet när jag bestämde mig för att ge det en sista chans, två gånger hos Cecilia gav mig mer än två år hos logoped. Är inte längre hes och rösten känns inte längre lika ansträngd vilket stärkt min livslust enormt. Hennes entusiasm och övningar har inte bara hjälpt mig för mina röstproblem utan även hållning och uthållighet vid träning har förbättrats. Stort tack!"

Victoria Lindqvist, Stud. Uppsala Universitet

 

"Min dotter kom in på musiklinje med sång som instrument och jag vill tacka dig för din inspiration så att detta blev möjligt på så kort tid!!!"

Mamma Eva

 

"Efter coaching hos dig har jag fått flera spontana kommentarer om att jag verkar lugn och att jag når ut och hörs bättre än förut. Jag har dessutom märkt att det har gett mycket även på andra plan. Tack!"
Niklas Skerfving, Projektledare, WSP Group

 

"Rösten har fått en ny klang och redan efter ett par tillfällen märkte jag en tydlig förbättring när jag talade inför större grupper. Jag har hittat nivåer i röstläget som jag inte varit i närheten av tidigare. Jag har fått de verktyg som behövs i mitt arbete såsom i mitt fritidsintresse. Det innebär också att min självkänsla har stärkts betydligt!"
Georg Severien, Chef och fritidsrockare

 

”Tack igen för idag, för all suverän sång-coaching! Jag har fått enormt bra hjälp hos dig!”.

Daniel Broman, Sångare, låtskrivare och författare

 

"Tack för fin lektion med många bra tips! Jag fortsätter och träna rösten, det är

hur kul som helst och det låter mycket bättre nu efter lektionen hos dig! Stort tack!!"

Petter Barrling, Journalist och kommentator-Youandmedia AB

 

"Jag vet inte hur jag ska tacka dig för att du tränat min sång. Jag som var helt vettskrämd och helt utan självförtroende och hade som mål att någon gång våga sjunga för någon annan förutom barnen. Och nu har jag sjungit för 100 pers och JÄTTEMÅNGA säger att de trodde att jag var sångerska, att jag berörde och jag "på riktigt" förmedlade något! Helt otroligt och mer än vad jag någonsin kunnat tro. Att vara på scen och ha möjligheten att förmedla - och att orden hördes och sången funkade bra - var ofattbart. Så tack igen!"

Carina, VD och hobbysångare

 

"Min dotter kom in på AF efter din hjälp med pepp och hennes blyghet och dessutom har hon fått vara med på operan. Det hade aldrig gått såhär bra utan din hjälp, tack!"

Glad mamma

 

"Nu kan jag använda min röst mycket bättre när jag föreläser och blir inte alls lika trött som förut"!

Lisa, Föreläsare

 

"Jag ville bara tacka för dina fina råd som du gav mig om hur jag skulle gå tillväga för att få rösten tillbaka efter sjukdom innan mitt jobb skulle dra igång. Det fungerade super o min röst var tillbaka på nolltid. Nu ska jag  få spela in en egen låt o prova några andra låtar. Du är en fantastisk sång och röstcoach/pedagog och jag hoppas att jag någon dag ska få komma till dig o lära mig mer. Ett stort tack:)"

Lina, Musiker/sångerska

 

" Jag fick hjälp ad dig får flera år sedan och du gjorde nåt stort med mig, du talade om för mig att jag hade en stor röst bakom den lilla, som jag sa att jag hade. Det har varit guld värt för mig genom åren. jag vågar ta för mig mera idag än innan jag träffade dig!!"

Kristina, Klassisk körsångare

 

"Att sjunga med din onlinekurs och sedan ta lektioner var absolut det bästa jag gjort för min röst. Har utvecklats otroligt mycket!!"

Maria Olsson. Nybörjare som vill sjunga mer

 

"Blev så otroligt peppad efter lektionerna hos dig så nu har jag börjat skriva eget till och med"!

Nina Bengtsson. Hobby sångare och numera låtskrivare

 

"Tack ännu en gång för all hjälp. Ditt positiva peppande har gjort underverk för min dotters självförtroende och hon kom in på sin sångutbildning!"

Glad mamma

Nyhetsbrev

För erbjudanden till dig som vill sjunga eller träna rösten!

Vill du ta lektioner eller gå en kurs?

Kanske boka solosång & musik?

Pga problem med kontaktformuläret så ber vi dig kontakta oss via mail: info@vocalcoach.se

1000 tecken kvar