Skip to main content

Citat från nöjda kunder och elever

people hand together1

"Trodde väl aldrig i min vildaste fantasi att det skulle vara så uppskattat! ALLA älskade vår lilla körsång och hälften vill börja sjunga nu!"

"Vi vill tacka för en enormt rolig och lärorik fredagseftermiddag. De flesta av oss gick hem med ett leende på läpparna och på måndagen visade det sig att många hade nynnat på låten hela helgen! Även medarbetare som var skeptiska till detta levde upp till tusen och det är ju bästa betyget!"

"Tack för en väldigt trevlig eftermiddag med både träning av våra tal-röster och att sedan få sjunga tillsammans, verkligen roligt och vi fick med oss en stor portion julstämning dessutom!"

"Tack för den underbara eftermiddagen! Mina kolleger var väldigt väldigt nöjda. De var fascinerade av din prestation och din positiva och glada utstrålning. Jag gjorde ett bra val, när jag valde DIG som körledare"!

" Vi kunde inte ha startat dagen på ett bättre sätt"!

"Vi hade superroligt och reaktionerna efteråt har varit fantastiskt positiva. Folk går runt och gör K-ljudet och det pratas till och med om att starta upp en kör."

"Tack, att få sjunga tillsammans blev en riktig hit. Jättekul helt enkelt".

"Tack för en trevlig tillställning i lördags, det är många som uttryckt sitt gillande efter det de varit med om"!

"Tack! Det var en härlig energikick och jag har fått många positiva kommentarer idag".

"Tack för en mycket trevlig timme"!

"Körslaget var det absolut roligaste vi har gjort, tack för inspirationen" !!

"Nu använder vi våra röster mycket bättre tack vare dina tips"!

"Så fruktansvärt roligt att få sjunga tillsammans med sina kollegor, det bästa vi som företag gjort på länge"!

"Tack för en väldigt rolig, inspirerande och energifull timme"!

"En perfekt avslutning på vår konferensdag"!

"Tack för en otroligt inspirerande eftermiddag, precis vad vi behövde"!

"Efter din kördag och inspiration blev vi så peppade att vi startade en egen personalkör"!

"Thank you for working with our voices,  it was a perfect ending on our day"

 

RASMUS K, SÅNGELEV ESTETISKT PROGRAM, STOCKHOLM

"Tack snälla för hjälpen på sånglektionen och coachingen. Det hjälpte jättemycket för mig att kunna våga och låta texten och känslan komma till liv trots sångprestation. Vi har ni fått besked och jag kom med i musikalen! Skickar ett stort tack för hjälpen!!"

JULIA B, SÅNGELEV FRÅN SKÅNE

"Tack snälla, det var sååå kul att äntligen våga ta steget och ha en lektion med dig! Vilka bra låtval och även så lyxigt att ha övningarna inspelade, tusen tack för det!!"

HEDDA AULIN, STUD. PROJEKT/SÅNG
"Min redovisning gick jätte bra! Jag var knappt nervös alls! Förstår egentligen inte hur det kom sig, för när jag övade inför fem personer var jag jätte nervös, men när jag sen på riktigt skulle sjunga inför 500 var det som att jag aldrig gjort något annat! Det kändes hur kul som helst! Tack för din hjälp!"

LENA KAY
"Som alltid lika inspirerande och gör att man går därifrån lätt och glad! Jag vet att jag har mycket mer inuti och förstår att det handlar mycket om att "koppla bort" hjärnan och duktighetssyndromet, och gå på känsla. Jag har blivit mycket friare och det är så härligt! Tack till någon eller någonting att jag fick chansen att lära mig hos dig!"

THERÉSE NEAIME, ARTIST, SINGER/SONGWRITER
“One of the best vocal teachers in Sweden!"

CORNELIA VON BARGEN, SÅNGERSKA I BACKSLIDE
"Gud vilken underbar och härlig människa du är! En sådan sprudlande inspirationskälla du är! Vilket proffs du är! Du kan verkligen både proffsigt och pedagogiskt tala om hur allt hänger ihop, och jag är lyrisk! Ska bli så kul att börja träna mer målmedvetet med givna kunskaper, så att jag kan maximera mig själv som både sångare och person! Vad häftigt!!"

DANIEL RISMAN, MR DANNYMAN – TROLLKARL
"Jag har verkligen haft användning för kunskaperna vid ett flertal tillfällen"

FANNY FORSBERG, PHD. STOCKHOLMS UNIVERSITET
"Jag har lärt mig mycket, både om hur jag kan kontrollera det rent fysiska med andningen, men också mentalt fokus och vikten av förberedelse. Tack för allt stöd!"

I. VRABEL, FÖRSÄKRINGSKASSAN STOCKHOLM CITY
"Tack för den underbara eftermiddagen! Mina kollegor var väldigt, väldigt nöjda. De var fascinerade av din prestation och din positiva och glada utstrålning. Jag gjorde ett bra val, när jag valde Dig som körledare".

INGRID, SÅNGELEV FRÅN LYCKSELE
"Tack för idag! Efter varje sång-coachlektion känner jag mig så glad när jag sitter på väg hem. Du kan verkligen peppa och få en att börja tro på sig själv. Du är en god ambassadör för det yrke du representerar".

LINN HANSEN, STUD. RETORIK, SÖDERTÖRNSHÖGSKOLA
"Du var verkligen en energi spridare! Jag höll mitt tal om hur vi kan stärka vårat ethos (talarens karaktär) med hjälp av andning, och det gick och kändes väldigt bra. Åhörarna fick också prova några av de tips jag fick av dig, och det blev väldigt uppskattat!"

LINNÉA WAGNÅS, STUD. MUSIK/DRAMA
"Jag har tagit toner de senaste dagarna och jag tror knappt det är sant, att det är min röst. Den har blivit så stark och jag känner att luften kommer från något annat ställe än i vanliga fall. Positivt som attans! Jag har redan uppträtt och det gick jättebra! Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv! Tack för alla tips som fått mig att utvecklas såhär hittills"

VICTORIA LINDQVIST, STUD. UPPSALA UNIVERSITET
"Hade nästan gett upp hoppet när jag bestämde mig för att ge det en sista chans, två gånger hos Cecilia gav mig mer än två år hos logoped. Är inte längre hes och rösten känns inte längre lika ansträngd vilket stärkt min livslust enormt. Hennes entusiasm och övningar har inte bara hjälpt mig för mina röstproblem utan även hållning och uthållighet vid träning har förbättrats. Stort tack!"

MAMMA EVA
"Min dotter kom in på musiklinje med sång som instrument och jag vill tacka dig för din inspiration så att detta blev möjligt på så kort tid!!!"

NIKLAS SKERFVING, PROJEKTLEDARE, WSP GROUP
"Efter coaching hos dig har jag fått flera spontana kommentarer om att jag verkar lugn och att jag når ut och hörs bättre än förut. Jag har dessutom märkt att det har gett mycket även på andra plan. Tack!"

GEORG SEVERIEN, CHEF OCH FRITIDSROCKARE
"Rösten har fått en ny klang och redan efter ett par tillfällen märkte jag en tydlig förbättring när jag talade inför större grupper. Jag har hittat nivåer i röstläget som jag inte varit i närheten av tidigare. Jag har fått de verktyg som behövs i mitt arbete såsom i mitt fritidsintresse. Det innebär också att min självkänsla har stärkts betydligt!"

DANIEL BROMAN, SÅNGARE, LÅTSKRIVARE OCH FÖRFATTARE
”Tack igen för idag, för all suverän sång-coaching! Jag har fått enormt bra hjälp hos dig!”.

LISA, FÖRELÄSARE
"Nu kan jag använda min röst mycket bättre när jag föreläser och jag har även fått starkare och mer klang i rösten".

LINA, MUSIKER/SÅNGERSKA FRÅN ANNAN ORT
"Jag ville bara tacka för dina fina råd som du gav mig om hur jag skulle gå tillväga för att få rösten tillbaka efter sjukdom innan mitt jobb skulle dra igång. Det fungerade super och min röst var tillbaka på nolltid. Nu ska jag få komma tillbaka imorgon för att spela in en egen låt och prova några andra låtar. Du är en fantastisk sång och röstcoach/pedagog och jag hoppas att jag någon dag ska få komma till dig och lära mig mer. Ett stort tack!"

MARIA OLSSON, NYBÖRJARE SOM VILL SJUNGA MER
"Att sjunga hos dig och sedan träna hemma med sånglektionerna online var absolut det bästa jag gjort för min röst. Har utvecklats otroligt mycket och det är roligt att sjunga igen!!

LOTTA & TJEJERNA
"Kunde inte i min vildaste fantasi tro att det skulle vara så uppskattat! ALLA älskade det och hälften vill börja sjunga i kör!"

JULIA LEONE, ARTIST, SÅNGERSKA OCH LÅTSKRIVARE
"Du är verkligen bäst!! Att få komma till dig ger så mycket energi! Tänk vad du ger till andra människor. Du är en STJÄRNA!

KRISTINA, KLASSISK KÖRSÅNGERSKA
"Jag fick hjälp av dig för många år sedan och du gjorde nåt stort med mig, du talade om för mig att jag hade en stor röst bakom den lilla, som jag sa att jag hade. Det har varit guld värt för mig genom åren! Jag vågar ta för mig mera idag än innan jag träffade dig!!"

MARIA OLSSON, NYBÖRJARE SOM VILL SJUNGA MER
"Att sjunga hos dig och sedan träna hemma med sånglektionerna online var absolut det bästa jag gjort för min röst. Har utvecklats otroligt mycket och det är roligt att sjunga igen!!"

MARIA WIDMAN MED VÄNINNAN AGNETA SOM HÅLLER MED
" Tack för en inspirerande och välbehövlig sångkurs! Trots trötthet, oro och att jag inte trodde jag hade någon röst, fick jag en sådan energi och upplyft som höll i sig ett bra tag efter också! Tur att jag har flera inbokade tillfällen säger jag bara".

FANNY FORSBERG, PHD. STOCKHOLMS UNIVERSITET
"Jag har lärt mig mycket, både om hur jag kan kontrollera det rent fysiska med andningen, men också mentalt fokus och vikten av förberedelse. Tack för allt stöd!"

E-L HARALDSSON
"Den bästa sångpedagogen jag har träffat! Fick ur mig mer röst och toner än någonsin förr!!"

CARINA, VD OCH HOBBYSÅNGARE
"Jag vet inte hur jag ska tacka dig för att du tränat min sång. Jag som var helt vettskrämd och helt utan självförtroende och hade som mål att någon gång våga sjunga för någon annan förutom barnen. Och nu har jag sjungit för 100 pers och JÄTTEMÅNGA säger att de trodde att jag var sångerska, att jag berörde och jag "på riktigt" förmedlade något! Helt otroligt och mer än vad jag någonsin kunnat tro. Att vara på scen och ha möjligheten att förmedla - och att orden hördes och sången funkade bra - var ofattbart. Så tack igen!"

MARIA OLSSON. NYBÖRJARE SOM VILL SJUNGA MER
"Att sjunga med din onlinekurs och sedan ta lektioner var absolut det bästa jag gjort för min röst. Har utvecklats otroligt mycket!!"

NINA BENGTSSON. HOBBY SÅNGARE OCH NUMERA LÅTSKRIVARE
"Blev så otroligt peppad efter lektionerna hos dig så nu har jag börjat skriva eget till och med"!

GLAD MAMMA
"Tack ännu en gång för all hjälp. Ditt positiva peppande har gjort underverk för min dotters självförtroende och hon kom in på sin sångutbildning!"